index
Fotogalerie Galileo
     
Aktuality 2005 (archiv)

NOVOROČNÍ WALLPAPER GIORDANA KE STAŽENÍ

Připravili jsme pro Vás novoroční podklad pro pracovní plochu Vašeho PC - stáhnout si jej můžete zde... přejeme mnoho úspěchů v roce 2006 a samozřejmě veselé vánoce...

Stáhněte si wallpaper...


PREMIÉRA MĚLA ÚSPĚCH

Včera byla představena v divadle Radka Brzobohatého premiéra hudební komedie Lumíra Olšovského „DEN NA ZKOUŠKU“. V představení učinkují Monika Absolonová, Radek Valenta, Laďka Něrgešová a Jan Maxián. I přes určitou nervozitu, která provází každou premiéru, bylo již od prvních minut jasné, že představení bude mít úspěch. Výbuchy smíchu, častý potlesk (a to nejen po sólových pěveckých výstupech) dalo tušit, že se představení podařilo. Průběh komedie je rychlý, má spád, je plný gest a „hlášek“, pěkné hudby a jedinečných výkonů všech herců. Nutno dodat, že Lumír Olšovský tuto komedii nejen napsal, ale také složil hudbu, otextoval písně a na konec vše celé režíroval. Ještě je třeba připomenout, že scénu a kostýmy ztvárnila a připravila přední kostýmní výtvarnice Lucie Loosová (Miss Saigon, Jekyll&Hyde, Noc na Karlštejně). Na večírku po premiéře byli vidět mimo jiné Zdeněk Troška, Míša Dolinová, Petr Lesák, Pepa Vojtek, Linda Finková, Hana Křížková a mnoho dalších osobností showbusinessu. Druhé představení je 16.12.2005 a dálší budou následovat během příštího roku. Přijďte se podívat. Je to příjemná psychická relaxace v dnešní uspěchané době. Přijďte na dvě hodinky zapomenout na starosti.

 

 

Malá ochutnávka >

Text a foto: PP


GENERÁLKA TŘÍ SESTER

V pátek 2.12.2005 se v kongresovém centru poprvé společně sešli všichni protagonisté dlouho očekávaného koncertu Tři sestry - dekadentní večírek  ( 22.12. v T-Mobile areně). Opravdu bylo co sledovat těžký kalibr v podání orchestru a sboru Hudebního divadla Karlín byl vyvážen brilantním profesionálním výkonem Tří sester. Celý ansámbl pádnou a přísnou rukou vedl Ota Balage. Téměř jako slon v porcelánu si musela připadat sólistka HDK Tereza Duchková, ale během chvilky ukázala všem co v ní je. Tajně nám sdělila, že si na koncert vymyslela překvapení v podobě netradičního kostýmu a prý to bude bomba že se z toho ... TAKŽE POSPÍCHEJTE SI KOUPIT LUPENY KONCERT SE BLÍŽÍ!!! Tohle hudební scéna ještě jistě nezažila a neviděla. Kdo nebude u toho bude litovat 100%.

 

Text a foto: PP


DOCTOR TO ROZJEL VE FUTURU

První prosincový den proběhl v klubu Futurum v Praze koncert tří kapel, z níchž každá předvedla skvělý výkon. Na rozehřátí zahrála banda Check Point. Co dodat ... jadrný, ale velmi dorý metal si našel od počátku své příznivce. Po nich se pódia zmocnila Zvlášný škola se svým punkem. A vrcholem večera byla rocková smršť v podání Doctora P.P.. Trénink na T-Mobile arenu nebyl rozhodně v pomalém tempu - naopak. Byl to vrchol večera se vším všudy a všichni, kteří přišli si zcela jistě užili hodně pořádný muziky.

 

 

Text a foto: PP


BLÍŽÍ SE GENERÁLKA DOCTORA P.P.

1. prosince proběhne již tradiční pražský koncert v klubu FUTURUM. Bude to nářez, protože to zcela určitě bude příprava na vrchol sezóny - koncert v

T-MOBILE ARENĚ 22.12.2005. Kdo chce vidět vrcholný trénik doplněný sparing - partnery, bandami Check Point a Zvlášňý škola nesmí zapomenout přijít.

PŘIJĎTE PODPOŘIT VEŘEJNÝ TRÉNINK



MEGA KONCERT SE BLÍŽÍ

V pondělí 7.11.2005 proběhla Na Kovárně tiskovka k připravované události

v českém hudebním svetě ojedinělé. Legendární soubor TŘI SESTRY vystoupí 22. prosince v T-Mobile Areně. Tímto koncertem vyvrcholí letošní oslavy jejich 20-ti letého působení. Vyjímečnost koncertu je v netradičním spojení. Asi si nikdo z nás neumí předtavit co vznikně na podiu spojením Lou Fanaánka Hagena a jeho bandy s baletem, orchestrem a sborem Hudebního divadla Karlín. HDK si připravilo do tohoto boje svůj trumf v podobě jejich sólistky Terezy Duchkové. Dá se předpokládat litý souboj na několik kol a již nyní je jisté že to bude zasloužená remíza. Celý téměř nekonečný večer ... plánuje se cca 4 hodiny hudby... doplní krátká či delší vystoupení a gratulace mnoha dalších kapel mezi nimi nebudou chybět: Divokej Bill, Wohnouti, Vypsaná Fiksa, Doctor PP a další. Součástí večera bude i křest DVD Tří sester. Bude zde i zahájena spolupráce s nadací VIA(www.nadacevia.cz). Urči přijďte, přece si nenecháte ujít tak jedinečnou příležitost.

Na tiskové konferenci se předávalá i zlatá deska a mezi hosty byli Egon Kulhánek-ředitel HDK.

VSTUPENKY lze koupit:
Na terminálech Sazky, TICKETPRO, TICKETSTREAM a na Kovárně

Text a foto:PP


A JEŠTĚ JEDNA REGATA

Koncem října se opět tvrdí chlapi ze Tří sester, Giordana a jejich přátel sešli na jachtě, aby změřili své síly s dalšími 26 posádkami na 9. české námořní rally. Start byl tentokráte v Biogradu (Chorvatsko). Všichni srdnatě bojovali a závod dokončili, což bylo v podstatě také vítězství. Příští rok už to jistě bude útok na stupně vítězů.

Text:PP

Foto: Saty, Luboš


SESTRY A GIORDANO NA MOŘI

ve dnech 2. – 10. října 2005 se v Chorvatsku zúčastnila posádka TŘI SESTRY složená (David Pánek, Martin Vopátek, Fanánek Hagen, Magor, Saty, Eva Kovalčuková, Jiří Michalčín a Pavel Prchal) Mezinárodního mistrovství ČR v jachtingu o Pohár Niké 2005. Přihlásilo se osmnáct mezinárodních posádek, což představuje 150 až 170 závodníků. V letošním roce se místem konání a zároveň výchozím bodem závodu stala marina Tankerkommerc v Zadaru. V silné konkurenci obsadili úctyhodné 12. místo. Pár foteček dokazuje, že to byl úspěch zasloužený a „vydřený“.

 

 

 

Text: PP

Foto: Magor

A ZASE SE SKÁKALO PŘES TAXIS

Druhou říjnovou neděli zavládl opět po roce na dostihovém závodišti v Pardubicích velký svátek. Běžela se 115. Velká pardubická steeplechase. Počasí přálo a tak byly vidět skvělé výkony jezdců i jejich koní. V 15.40 dal startér pokyn ke startu hlavní dostihu sezóny. Hned po startu zavládl mezi diváky překvapivý údiv... hlavní favorit dostihu - Registana po chybě anglického žokeje Jamese Crowleyho skončila už na živém plotu s příkopem a tak se začalo spekulovat, kdo tohoto zaváhání využije. Nakonec ve strhujícím závěru měl nejvíce sil Maskul s německým žokejem Fuhrmannem. 20. start Josefa Váni znamenal "pouze" čtvrté místo s běloušem Kedonem.

 

   

Agentura Giordano připravila pro své partnery a známé osobnosti,  mezi kterými nechyběl ani JUDr. Petr Pečený, hrec a dabér Lumír Olšovský a kostýmní výtvarnice Lucie Loosová příjemné podmínky pro sledování celého dostihového odpoledne.

P A R T N E Ř I    A G E N T U R Y   G I O R D A N O

Text a foto:PP


DOCTOR POPŘEJE HELENĚ

Dnes se konala tisková konference k jedinečné události našeho showbusinessu. 22.12. 2005 od 21.00 hodin odvysílá TV Nova jedinečný koncert Heleny Vondráčkové k oslavě jejího čtyřicetiletého působení na naší hudební scéně. Jeho natáčení proběhne 17. a 18. 10. v Top Hotelu za přítomnosti mnoha umělců a osobností, které se za celých 40 let s Helenou potkali nejen na pódiu. Celým koncertem bude provázet Karel Šíp a režie se ujal Jiří Adamec. Mezi hosty budete moci vidět mimo jiné: Karla Gotta, Hanu Zagorovou, Martu Kubišovou, Lucii Bílou, Jiřího Korna, Šárku Vaňkovou, Tomáše Savku a mnoho dalších. Gratulovat bude i Petr Pečený (DOCTOR P.P.). Více na webu pořádající agentury www.prestige-m.cz a na www.vondrackova.net

 

Text a foto: PP

 


SPUSTILI JSME NOVÉ WEBOVÉ STRÁNKY

Pro bar&restaurant Tornádo v Českém Krumlově jsme včera 14.9.2005 spustili nové webové stránky. Nejsou ještě ve 100% stavu, ale v podstatě jsou již připraveny pro své návštěvníky. Doufáme, že se vám budou líbit.  Těšíme se na připomínky.


GIORDANO PŘIPRAVUJE

Agentura Giordano, Hudební divadlo Karlín a skupina Tři sestry připravují na prosinec 2005 speciální hudební projekt s pracovním názvem "Tři sestry v operetě". Postupně vám budeme přinášet další novinky z tohoto projektu.


SCÉNOGRAFOVÉ A VÝTVARNÍCI SE SEŠLI V PRAZE

Včera byl slavnostně zahájen SALON ČESKÉ SCÉNOGRAFIE 05 v prostorách Lobkovického paláce na PRAŽSKÉM HRADĚ. V úvodu bylo připomenuto, že Česká republika se stává díky pořádání Pražského Quadriennale každý čtvrtý rok mekkou světové scénografie. Výstava více než sedmdesáti scénických a kostýmních výtvarníků reprezentuje pestrou škálu současné české scénografie. Pořadateli jsou Národní museum, Divadelní ústav a Česká organizace scénografů,divadelních architektů a techniků. Kurátorem výstavy je Mgr. Kateřina Knappová, komisariát PhDr. Vlasta Koubská, architektonické řešení Ing. arch. Osamu Okamura a mnoho dalších. Součástí salonu bude i diskusní fórum.

více na www.divadlo.cz/salon >

Malá fotoreportáž z výstavy a vernisáže >

             Text a foto: PP

 


POZOR POZOR BYLY PŘIDÁNY NOVÉ FOTOGALERIE

Nazareth v Praze, Rafťáci v Tornádu, Zahořanský Havran 2005 >


POMOZTE HOFÍKOVI!!!

Dne 13.08.2005 se na festivalu Keltská noc ztratily 2 nástroje našeho kytaristy Milana Hoffmanna:
-
Gibson Les Paul Smartwood USA
-
NBE Tele "Hoficaster" – jediný kus v ČR.
Nástroje byly společně v jednom měkkém obalu.
Prosím o jakékoli informace – finanční odměna!
E-mail:
kytmag@aag.cz, stepanska@k-audio.cz
Tel.:
724 374 127
Díky za pomoc ... Hofík


DOCTOR P.P. OPĚT NA SCÉNĚ

Přiďte všichni podpořit další vystoupení DOCTORA P.P. na KONCERT PRO PARK.


HAVRAN KROUŽIL V ZAHOŘANECH

Tuto sobotu (20.8.2005) proběhl tradiční již pátý ročník rockového festivalu Zahořanský HAVRAN. V Hostinci U Pepíčka bylo celý večer rušno. Jedna kapela střídala druhou. Mělo to spád a to především dobré produkci Luboše (Giordano), který vše s jistotou koordinoval, čímž nedocházelo téměř k žádným časovým posunům. Všechny kapely "jely" na plno, daly do toho skutečně vše. Milým překvapením bylo seskupení, které si říká Check Point. Svojí klasiku odvedla Zvlášňý škola a Éčka. Ta i bez (rodícího Bořka) jela svůj punk na 100%. Hvězdou večera se stal Ivan Hlas a jeho dva kamarádi z jeho kapely. Odehráli v komorním složení svoje největší pecky a pódium opouštěly za velkoho aplausu. I skupiny VOTOMTOJE A Compromis se nenchaly nijak zahambit. Po 22. hodině na scénu vystoupila svým raketovým nástupem již klasika havranských festivalů Doctor P.P. a i bez Oty Balge dala do svého vystoupení maximum. Fotky mluví za vše. V závěru jejich produkce na pódium dorazil i starosta Zahořan a s Doctorem si zazpíval. Závěr večera obstarala skupina Brumla Boys. Prostě atmosféra skvělá, zábava plná hudby, jedním slovem SUPER. Tak za rok zase v Zahořanech.

Starosta Zahořan a Petr Pečený alias DOCTOR P.P.

Pár dalších fotek z podařané akce >

Text a foto: Pavel Průcha


RAFŤÁCI V TORNÁDU

Příjemné sobotní odpoledne 13.srpna 2005 se v Českém Krumlově uskutečnil třetí ročník Krumlovské evakuace. Pořadatelem je Krumlovský mlýn v čele s jeho majitelem Markem. Jedná se o štafetový závod v traktorových duších. Tohoto závodu se zúčastnil i team Rafťáků (pro neznalce druhý díl úspěšných Snowborďáků), který se natačí mimo jiné i v okolí Českého Krumlova.

Více na stránkách nového (začínajícího magazínu Galileo) >

 

Pro zvědavé >

Text a foto: Pavel Průcha


NAZARETH V PLNÉ SÍLE

V pátek večer (12.8.2005) se na zimním stadionu na Štvanici sešli příznivci rocku. Organizaci koncertu necháme stranou. Všem šlo především o skvělý hudební zážitek a ten to skutečně byl. Nejprve diváky rozehřála kapela Motorband. Po nich na podium vlétla skupina Zvlášňý škola a nakonec na scénu vtrhlo tornádo v podobě živelné formace DOCTOR P.P. Po krátké pauze nastal ten očekávaný okamžik a na pódium se zvolna dostavily hvězdy večera NAZARETH. I když jsou to pánové v letech, nikoho nenechali na pochybých, že vědí co dělají. Skvělý naplno odehraný koncert trval cca 2 hodinky a jejich výkony byly neposatelné.

Prostě to byl krásný hudební zážitek. Takovou energii mít v jejich letech - to jim můsí závidět každý.

Zde najdete pár fotek >

text a foto: Pavel Průcha

NAZARETH

  

  

DOCTOR P.P.

 

MOTORBAND a Zvlášňý škola

 


JIM BEAM DORAZIL DO TORNÁDA

Uplynulý víkend dorazil Jim Beam také do baru Tornádo v Českém Krumlově. Akce se zdařila a jistě se vypilo mnoho lahví tohoto již klasického bourbonu.

V roce 2005 JIM BEAM MUSIC navazuje na tradici spojení bourbonu Jim Beam a živé hudby. Jde však ještě hlouběji, objevuje se přímo mezi fanoušky dobré hudby a pravého bourbonu. JIM BEAM MUSIC se stává součástí barů a klubů. Po celé ČR se rozjíždí akce plné živé muziky, soutěží, dárků a půvabných hostesek.

JIM BEAM - bourbon s více než 200letou tradicí

Značka Jim Beam byla založena v roce 1795, kdy farmář Jacob Beam prodal svůj první sud whiskey… Speciální formule pro výrobu Jim Beam bourbonu - předávaná z otce na syny po šest generací - je jedním z nejstarších rodinných tajemství v americkém průmyslu. Proto i v tomto tisíciletí je Jim Beam úplně stejný, jako by ho vyrobil sám Jacob Beam…

Text: PP

Foto: Luboš

Elán plný elánu v Českém Krumlově

O víkendu se sešlo na tři tisíce fanoušků legendární slovenské skupiny Elán v Českém Krumlově. Po veleúspěšném koncertu " zapařili Eláni" v baru & restaurantu TORNÁDO společně s jeho majitely v čele s Petrem Pečeným a Satym.  Bulvár byl u toho.

Pár fotek ukazuje, že v Tornádu bylo opět rušno. Mimo jiné sem zavítal i filmový štáb "Rafťáků" v čele s hlavními hvězdami Vojtou Kotkem a Jirkou Mádlem, kterří v okolí Českého Krumlova natáčí. Ze zákulisí můžeme prozradit, že celý tým přijal nabídku a zvolil bar & restaurant Tornádo jako svou občerstvovací základnu. Pozor, dotočná se blíží a kdo ví, třeba se s nimi opět setkáme v Tornádu.

Text: Pavel Průcha
Foto: Luboš Lendel

   

 

   


POZOR, POZOR!!!

Koncert legendárních Nazareth s předskokany Doctor P.P. je za dveřmi.

Více najdete na www.doctorpp.cz


Noc na Karlštejně 2005

Nádvoří Nostického paláce 4. srpna 2005... počasí přálo a tak nic nebránilo dalšímu představení úspěšného muzikálu Noc na Karlštejně. Přízeň diváků si získali Monika Absolonová, Václav Vydra, Václav Vydra, Andrej Hryc, Radoslav Brzobohatý, Lumír Olšovský, Bohuš Matuš a další. Z hlediště vče kritickým okem sledoval i režisér Petr Novotný. Dílko svěžího ducha opět pobavilo diváky a svým jednoduchým ryze českým humorem, leckde již odkloněno od původního textu nenechalo nikoho klidného. Velkým aplausem donutili návštěvníci herce několikrák k návratu na pódium. Po představení bylo pro pozvané hosty z řad sponzorů připraveno malé pohoštění a setkání s herci. Opět se potvrdilo, že česká klasika nikdy nezklame. Přijměte proto naše pozvání. Na nádvoří Nosticova paláce se hraje až do konce srpna. A poté opět v Kongresovém centru.

Více foto...

Text a foto: Pavel Průcha


ZAHOŘANSKÝ HAVRAN SE BLÍŽÍ


Svatba


V sobotu 30.7.2005 v pravé poledne si řekli své ano Lucie Loosová (kostýmní výtvarnice a módní návrhářka - Noc na Karlštejně, Jekyl&Hyde, Miss Saigon atd.) a Jan Jirout v kostele na náměstí Jiřího z Poděbrad. Svatebnímu obřadu přihlíželo mnoho hostů nejen z barnže ale i mnoho kamarádů a přátel. Mezi nimi nechyběli ani Otakar Brousek ml., Roman Vojtek, Olbram Zoubek a další. Slavnostní hostina se ryze v kruhu rodiném uskutečnila v divadelní restauraci divadla Na Jezerce Jana Hrušínského. Večerní party pro přátele odstartovala v 18,00 hodin v altánu v Grébovce a i za nepřízně počasí vydržela do pozdních nočních hodin. Nechyběla humorná tombola ve které vyhrál každý z příchozích, soutěž jak pro svobodné muže tak i svobodné ženy. Skvělá živá hudba a bohaté občerstvení. Prostě od ráne do noci veslí, dobrá nálada a radostné okamžiky. Zbývá ještě jednou novomanželům popřát hodně a hodně štěstí.

Text a foto: Pavel Průcha


Dvě v jednom

14. červenec 2005 se definitivně vepsal do dějin Českého Krumlova a do krátké historie baru&restaurantu TORNADO.

V podvečeru se na Vltavě objevil vor přivážející k Mokrému doku (venkovní část baru&restaurantu TORNÁDO) vzácné hosty. Na jeho palubě bylo mnoho hvězd showbussinesu v čele s MISTREM KARLEM GOTTEM. Na přídi jako ikona seděl Lou Fanánek Hagen. Mezi dalšími členy posádky byli k vidění mimo jiné Ladislav Štaidl, Jitka Zelenková, Petr Janda, Karel Šíp, Jaroslav Uhlíř, Bohuš Josef a další. Po velkolepém vstupu na pevninu byli všichni téměř zavaleni výkvětem českých novinářů. Nechyběli ani TV štáby německého ARD a TV Prima. Davy obdivovatelů zavalily oba břehy vltavy pod zámkem a přihlíželi události roku. Proč se všichni sešli v TORNÁDU? Jak už titulek napovídá, tento červencový večer se v tomto jedinečném baru konaly hned dvě velkolepé události. Tou první byla slavnostní vernisáž výstavy reprodukcí obrazů Karla Gotta pod názvem " Karel Gott - výběr z díla" a tou druho byla oslava Mistrových narozenin ve V.I.P. prostorách baru&restaurantu Tornádo. Obrovský zájem médií a velké množství významných osobností nejen z kulturního života daly této události jedinečný punc. Zábava, oslavy a bujaré veselí probíhalo do pozdních raních hodin. Kdy se zúčastnil, užil si svého a kde to štěstí neměl, může nahlédnou do fotoreportáže a užít si alespoň takto jedinečných okamžiků.

Navštivte bar Tornádo v Českém Krumlově...Nutno na tomto místě upozornit, že toto byla první z významných událostí, která se v TORNÁDU uskutečnila a i když nemůžu prozrazovat příliš, můžu jen naznačit že budou následovat další neméně významné výstavy předních českých umělců světového významu. Nechte se překvapit. Zatím přijměte pozvání na tuto první výstavu (potrvá do 30.10.2005) a v příjemném prostředí se nejen pokochejte umením malířským Karla Gotta, ale také se při tom nezapomeňte občerstvit v baru. Nabízí se tu pro vás mnoho skvělých jídel, bohaté a osvěžujíci míchané nápoje, a každý večer hudební program. POZOR v Tornádu vám uvaří chutný pokrm i po půlnoci. www.tornado-bar.cz


Přijdťe, nebudete litovat. TORNÁDO JE ŽIVEL, KTERÝ NEŠKODÍ.

Text a foto: Pavel Průcha


Sestry vesus Babička

Tři sestry se svojí bandou dorazily 2. července do Českého Krumlova v rámci
letošního tour.
Klasické předkapely jako E!E a DOCTOR PP byly doplněny klasikem české pop
music Jaroslavem Uhlířem, který sklidil obrovský aplaus a byl nucen přidávat
některé ze svých mnoha HITŮ. Před 23. hodinou nastoupily Sestry a svým
hlasitým výkonem zcela jistě doplnily probíhající divadelní představení v
otočném divadle na zámku. Po koncertě se všichni sešly k bujaré "pařbě" do
Bar & restaurantu TORNÁDO.

text a foto: Pavel Průcha


Velehrad 2005

Ve dnech 2. až 5. července 2005 se u příležitosti oslav státního svátku České republiky - Dne slovanských věrozvěstů Cyrila a Metoděje - Velehrad opět otevřel všem lidem dobré vůle - přinášíme reportáž Pavla Průchy z Tiskové konference v Břevnovském klášteře a samozřejmě jsou k dispozici i tiskové zprávy...

Všichni lidé dobré vůle opět poputují na Velehrad >

Ekologie jako součást každodenního života >

Fotbalové dovednosti >

Přepisování Bible jako poselství budoucím generacím >

Na Velehradě se opět setkali lidé žijící s postižením z celé střední Evropy >

... Projekt Dny lidí dobré vůle, jehož generálními partnery jsou Czech Coal a.s. a BAWAG Bank CZ a.s., se uskutečnil již tradičně pod záštitou olomouckého arcibiskupa Jana Graubnera...


Tři sestry s Doctorem PP dobyly BRANDÝS!!!

19.6. se v Brandýsu nad Labem uskutečníl dnes již téměř legendární festival... nálada byla skvělá... fotoreportáž Pavla Průchy nabízíme ve fotogalerii...


Změna sídla a mailové adresy

13.06.2005 - Změnilo se nepatrně sídlo firmy - o několik vchodů ve stejné ulici. Naše nové nacionále jsou: Giordano a.s., Neklanova 21, 128 00 Praha 2
telefon: 224 915 731 fax: 224 915 732 e-mail: produkce@giordano.cz


Koncert v Chomutově

08.06.2005 - Přibyly fotky z koncertu Tří sester v Chomutově, který byl opět v naší produkci - jinak, webové stránky se budou kompletně předělávat, bude z nich malý informační server, včetně sportovního zpravodajství, kulturních přehledů a podobně... začínáme s tím po 13.červnu 2005...


20 let Tří sester

27.05.2005 - 20 a 21.5. v produkci Giordana proběhly oslavy 20. let Tří sester - přinášíme reportáž Pavla Průchy z pátku i soboty, včetně fotek z V.I.P. - reportáž je obsáhlá a vyčerpávající - fotografie jsou natolik dobré a bylo tolik gratulantů a hostů, že bylo těžké vybírat... cca. polovinu nejlepších fotografií jsme publikovali, tak aby se neztratila atmosféra...


Křest Tří sester

25.05.2005 6:52 PM - Přidána reportáž Pavla Průchy ze křtu posledního CD Tří sester - křtil Karel Gott - bylo to skvělé...


Májová regata a další...

25.05.2005 - Přidána kolosální reportáž z Májové regaty, které se zúčastnili nejen Lou Fanánek Hagen a kapitán Giordana Saty - z obrázků vyplývá, že chlapci a jedna dívka byli velmi úspěšní.. následovat budou reportáže ze křtu nového CD Tří sester a oslavy dvacetiletého výročí souboru, které mi dnes došly poštou na CD z Giordana - a nejen toto... nechte se překvapit... koncert Tří sester na Džbáně byl samozřejmě veleúspěšný a nabitý - turné, které Giordano produkuje je tímto spuštěno...


Tři sestry na klipu

03.05.2005 - U benzinové pumpy v Davli se dlouho do noci natáčel nový klip Tří sester. Nabízíme vám malinkou fotoreportáž, kterou pro vás přinesl Saty.


Festival na Džbáně - 20 let Tří sester

26.04.2005 - Dvoudenní open-air oslava 20 let Tří sester proběhne 20.-21.5.2005 v Praze 6 - Dejvicích na koupališti Džbán - se Třemi sestrami vystoupí mnoho hostů - kupříkladu Divokej Bill, Wohnout, Jaroslav Uhlíř, E!E, Visáči a mnohomnoho dalších!!! - Agentura Giordano se producentsky podílí na této akci... více informací na www.barvyleta.cz - a samozřejmě v blízké době a po akci i zde...


Doctor P.P. podruhé

20.04.2005 - Agentura Giordano samozřejmě produkuje nové album skupiny Doctor P.P. o které už jsme se na stránkách zmínili v minulé aktualitě... bonbónkem je, že se uvažuje o vydání řadového alba Františka Sahuly & Synů výčepu... zřejmě na podzim...


Další fotografie ze křtu Doctora P.P.

30.03.2005 - Předkládáme další fotografie ze křtu nového alba Doctora P.P. - tentokrát viděno objektivem Pavla Průchy...


28.03.2005 - přidány fotografie z cesty ředitele Giordana Satyho po Karibiku... snad je každému jasné, že se jednalo o jachting...
Klasický horor dorazil do Prahy

26.03.2005 - V první polovině března (11.3. 2005) byla uvedena dlouho očekávaná premiéra muzikálu podle románu R.L. Stevensona Jekyll & Hyde. Tuto premiéru uvedlo Hudební divadlo Karlín. V podtitulu tohoto hororu je výstižně uvedeno: „Temný příběh lidské duše“. Nutno dodat, že i muzikálové zpracování stojí za to. I když zde, oproti filmu, měli tvůrci omezené možnosti, podařilo se jím vytvořit skvělé dílo s vynikajícím libretem i hudbou. Autor scénáře a textu je Leslie Bricusse (je autorem scénářů např. Doktor Doolittle, Superman, Růžový Panter, Sám doma 1. a 2., a také ke dvěma bondovkám – Goldfinger a You Only Live Twice) a hudby Frank Wildhorn ( titulní píseň muzikálu Jekyll&Hyde „This Is The Moment“ byla hrána i při inauguraci prezidenta USA B. Clintona v roce 1996). Světová premiera byla na Brodwayi 28. dubna 1997. Nyní je Jekyll&Hyde díky HDK další zemí a celkově 10 jazykovou verzí. Pražské premiéry se zúčastnili oba její hlavní tvůrci.

Českou verzi připravili:
Scénář a texty písní – Adam Novák
Scéna a kostýmy – Lucie Loosová
Choreografie – Helena Brousková
Dirigent – Alexander Frey
Režie – Rino Brezina

V hlavních rolích se představí:
Daniel Hůlka, Marián Vojtko, Josef Laufer, Tomáš Bartůněk, Kateřina Brožová, Tereza Duchová, Iveta Dufková a další.

Celý děj se odehrává v Londýně roku 1885… myslím si, že více není třeba prozrazovat. Kdo zná knihu či film jistě ví co ho může čekat a ten co netuší…. Ten bude velmi překvapen, ale zcela jistě každému doporučují jít se na toto představení podívat a idělat si svůj názor. Nezaujatě musím přiznat, že výkony hlavních protagonistů jsou perfektní a celkové podání velmi působivé.
Kdy, kde a bližší informace najdete na www.hdk.cz a v naší fotogalerii, kde jsme Vám přinesli reportáž ze zkoušky i premiéry.

Text a foto: Pavel Průcha

Křest nového CD Doctora P.P.

21.3.2005 - byla v pražském klubu Alcohol v Dušní ulici pokřtěno nové album Doctora P.P. "Omyl mladších třetihor"... album pokřtili jen Paľo Habera a Lou Fanánek Hagen, neboť Vojtek musel hrát hokej a omluvil se... účast novinářů i hostů byla větší, než se očekávalo, byl problém sehnat místo k stání, natož k sezení... púoslední hosté odcházeli až ve čtyři ráno... důstojná oslava...


Zahájení podzimního Tour Doctora P.P.

20.03.2005 - Dostal jsem v plné kvalitě od Pavla Průchy fota ze zahájení podzimního turné Doctora P.P. - akce byla skvělá - fotografie jsou větší a tak to bude i nadále, dříve to nešlo, archiv na starém webu byl v malém rozlišení... fota jsou zde... očekávejte reportáž ze zítřejšího křtu nového CD Doctora - fotíme zítra dva, Pavel Průcha i já... ostatně i z minulé akce s Doctorem P.P. jsem našel na harddisku něco já...


Omyl mladších třetihor

Nová deska skupiny Doctor P.P., kterou produkovala agentura Giordano, "Omyl mladších třetihor" bude pokřtěna v pondělí 21.03.2005 v nejmenovaném baru v centru Prahy. Křestními bratry budou: Lou Fanánek Hagen , Paľo Habera a Josef Vojtek... aby jste věděli, o co jde, můžete jít ja stránky Popronu, kde je singl a popřípadě si stáhnout i MP3...


Archivy doplněny

10.03.2005 - Doplněny archivy ze starého webu, který je tímto definitivně passé... dvorní fotograf Giordana Pavel Průcha si pro vás do budoucna připravuje fotografické reportáže i z jiných akcí z oboru nejen kultury a showbusinesu - jelikož fotí prakticky pořád a s fotoaparátem zřejmě i usíná, máte se na co těšit... obrázky budou ve fotogalerii...


Dvě nová CD dokončena

08.03.2005 - Formace Doctor P.P. a Tři sestry dokončily svá nová alba... Doctor P.P. bude na trhu do konce Března a Sestry budou následovat vzápětí... samozřejmě se naše agentura podílí na turné obou kapel... budeme při tom...


Tři sestry v operetě přeloženy

07.03.2005 - Koncert je bohužel přeložen z technických důvodů do pražského Paláce Akropolis - termín zůstává - více na www.trisestry.cz a samozřejmě také tady bude report, až koncert proběhne...


Tři sestry v operetě

Plakát ke stažení v PDF v originále...18.02.2005 - Hudební divadlo Karlín a Giordano production uvádějí - TŘI SESTRY V OPERETĚ, aneb dekadentní večírek, který proběhne dne 22.3.2005 od 19:00 u příležitosti zahájení rekonstrukce Hudebního divadla Karlín, poničeného povodněmi v roce 2002. Skupina Tři sestry vystoupí spolu s orchestrem a sborem Hudebního divadla Karlín a sólistkou Terezou Duchkovou. Speciální host: Doctor P.P. Současně proběhne natáčení koncertního DVD Tří sester - Předprodeje: vstupenky k stání za 180,- Kč Na Staré Kovárně, Kamenická 17, Praha 7, Železná Sparta, Dukelských hrdinů 32, Praha 7, Hospoda Na Cihelně, Chaberská 18, Praha 8 za 170,- Kč + poplatky předprodeje v sítích Ticketpro a Ticketstream - VIP vstupenky k sezení na balkon včetně nápojů zdarma (a pouze ve společenského oděvu ) v ceně 360,- Kč + popl. - Generální partner : SKANSKA Hlavní partneři : Gambrinus, Čejkovice - Mediální partneři: RockZone 105,9FM, Fanonline - Infotel.: 603 905 387 - plakát je ke stažení zde...


Spouštění nové webové prezentace Giordano production

28.01.2005 - V průběhu víkendu od 28. do 30.ledna 2004 se bude spouštět a odlaďovat nová prezentace www.giordano.cz... většina fotografií a informací z dob minulých už na webu je... něco se upraví a něco přibude... některé rubriky nebudou chvíli zřejmě fungovat... aktuality na titulní straně budou už nadále datovány, a to od této zprávičky - připomínky s nápady mi můžete hlásit na webmasterský mail sahula@sahula.cz - přeji příjemný víkend...



Aktualizace: 06.02.2006 2:04 AM
 
 
 
Kontakt Aktuality Produkce Reklama Foto-video Fotogalerie Kontakty Galileo