index
Fotogalerie Galileo
     
Aktuality 2004 (archiv)

Zahořanský Havran 2004

Saty a Doctor P.P. v akci...V pátek 19.11. 2004 se v malé vísce nedaleko Mníšku pod Brdy uskutečnil již druhý ročník svérázného minifestivalu rockových kapel, Zahořanský Havran. Lokalita se vyznačuje především tím, že ve vesnici mají obytné objekty Doctor P.P. Pečený a Saty (oba na titulnim snímku). Akce byla monstrózní, navíc proložená soutěží, kdo přinese nejdříve popelnici na pódium, kterou vymyslel František Sahula. Hlavními tahouny celého večera byli Doctor P.P., František Sahula & Synové výčepu a legendární Zvlášňý škola. Pak následovala diskotéka DJ Kreténa, který se poprvé blýskl na Gambrinus Tour 2004 Tří sester. Tančilo se do rána.


Giordano na 114. Velké Pardubické

Ředitel společnosti Giordano se svými přáteli, kterými byli mimo jiné Egon Kulhánek ředitel Hudebního divadla Karlín, JUDr. Petr Pečený alias Doctor PP
a herci Tereza Dufková a Roman Vojtek s přišli podívat na 114. Velkou Pardubickou. Někteří podlehli atmosféře dostihového dne a sázeli s menšími či většími úspěchy.
Sluníčko a počasí přálo, takže se dá říci, že to byl velmi pěkný den doplněný emotivními zážitky a s neopakovatelnou atmosférou.


Slunce přálo koníčkům

Stalo se už tradicí, že první říjnovou neděli v roce pořádá magazín Sirius dostihový den na chuchelském závodišti. Také letos se zde sešli příznivci dostihového sportu a fanoušci koní. Na tribunách i u sázkových přepážek bylo živo a každý si užil v krásném podzimním slunci dostihového sportu.


Fotoreport z festivalu Houšťka 2004 - pátek a sobota

Chinaski...Města Stará Boleslav a Brandýs nad Labem přivítaly v prostorách letního kina Houšťka ve dvou dnech (24. - 25.9. ) mnoho kapel a interpretů a v nepříznivém počasí i mnoho diváků, příznivců rockové hudby. Počasí nepřálo, zima, déšť, ale i přesto to byly dva dny plné hudby se skvělým zvukem a světelnými efekty. V pátek se mezi prvními objevili ostravští Nevim, popravdě řečeno tyto, dá se říci, ještě děti si nic z velkého pódia a atmosféry velkého festivalu nedělaly. Rozbalily to na diváky bez okolků a troufli si i na rockové pecky v anglickém originále od kapel Led Zeppelin, Black Sabbath atd. Po nich na scénu vtrhla smršť v podání Doktora PP, kterým to koncert od koncertu šlape lépe a lépe a to nejen hudebně. Klasiku s sebou přivezli Miro Žbirka a Anna K . Zlatým hřebem pátečního večera byly Tři sestry, na kterých nebylo poznat že ten den mají za sebou již jeden koncert v Praze.
Ani sobota nebyla na známé osobnosti chudá. Po malém rozjezdu se u mikrofonu objevil Ivan Hlas, který připravil půdu pro nefalšované metalové démony Škwor. Chinaski, kteří po nich nastupovali to museli také pěkně rozbalit, aby udrželi nastoupené tempo. No a závěr v podání klasiky australských rockerů obstarali AC/DC revival band. Všichni se dobře bavili a to i za nepříznivého počasí. Pro příště si všichni můžeme snad jen přát, aby nám sluníčko bylo milosrdnější. ...


Svatováclavský ROCK

Plakát akce...24.-25.9.2004 od 16,00 v Brandýse nad Labem v letním kině Houštka se koná jedinečná akce pro příznivce rocku.
Program:
Pátek: Tři Sestry, NEVIM, Doctor PP, Anna K., Miro Žbirka, Waťák
Sobota: Nestel Postel, Ivan Hlas, Škwor, Chinaski, AC/DC revival bend
Vstupenky zakoupíte v síti TICKETPRO nebo v Brandýse nad Labem - Cestovní agentura (Romana Procházková) Pražská 1887.
Info též na


Plakát slavností...Svatováclavské slavnosti v Houšťce

Další z akci pořádaných v rámci Svatováclavských slavností.
Více informací bude následovat v brzké době.

 


Tři Sestry za velkou louží

Tři sestry se podívaly za velkou louži a pekně si to užily.

Jako doprovod, fotograf, umělec, poradce a fotograf se zůčastníl i Pavel Satoránský - hlavní osobnost agentury Giordano.

1. díl fotoreportáže přináší útržky z toho, co se událo a podle výpovědi svědků to stálo za to.


Proběhlo poslední představení muzikálu Noc na Karlštejně ve venkovních prostorách v roce 2004

Poslední srpnovou sobotu proběhlo závěrečné letní představení Hudebního divadla Karlín " Noc na Karlštějně" na nádvoří Nosticova paláce v Praze. Od října se stěhuje toto představení pod střechu Kongresového centra, dočasného útočiště HDK. Pokud se nestane nic nečekaného, tak opět v červnu 2005 bude toto úspěšné představení opět pro diváky připraveno v těchto netradičních prostorách.


Rozhovor s Lumírem Olšovským a Andrejem Hrycem

Ve čtvrtek 19. 8. jsme měli možnost při prvním ročníku tenisového turnaje magazínu Sirius Tenis CUP 2004 v Průhonicích potkat i známé herecké osobnosti.
Mezi nimi i Lumíra Olšovského a Andreje Hryce.


Mimořádný koncert Tří sester v Houšce

Mimořádný koncert Tří sester 7.8.2004 v letním kině Houška Stará Boleslav. Se Sestrami vystoupil klasik Doctor PP a Franta Sahula.
Byl to dokonalý koncert s jedinečnou atmosférou, kterou skvěle doplňoval DJ KRETEN


Doctor PP dokončuje své nové album

Fotodokumentace z dění kolem dalšího alba skupiny Doctor PP


Déšť pokřtil premiéru

Úderem tři čtvrtě na devět večer 11. června 2004 zazněly první tóny nového muzikálu Hudebního divadla v Karlíně "Noc na Karlštejně". Tento dnes již klasický hudební film se dostal opět na divadelní prkna. V krásném prostředí nádvoří Nostického paláce se znovu odehrává romantický příběh lásky za vlády Karla IV.

Fota z premiéry... foto Pavel Průcha...Hraje se pod širým nebem a leckdy tak může příroda nečekaně ovlivnit průběh představení. Kdo ale jednou zažil venkovní divadlo, dá mi jistě za pravdu, že to stojí za to.
Všichni umělci podali velmi dobré výkony a je těžké někoho vyzdvihovat.
V první premiéře se v hlavních rolích představili mimo jiné Petr Štěpánek (Karel IV.), Monika Absolonová (Eliška Pomořanská) a Radek Brzobohatý (Arnošt z Pardubic). Je však zajímavé vidět toto představení v podání obou variant obsazení.
V samotném závěru premiérového představení přišel déšť, který symbolicky pokřtil nové nastudování Noci na Karlštejně. Nepřízeň počasí prověřila pořadatele a ukázala, že i 500 diváků může být během chvilky vybaveno pláštěnkami, které si divák může ponechat na památku.

Muzikál se hraje pravidelně celé léto vždy každý čtvrtek, pátek a sobotu od 20,45 hod.
Přijďte se podívat a posuďte sami.
www.hdk.cz www.nocnakarlstejne.cz


Proběhla první představení muzikálu Noc na Karlštejně

Fotodokumentace z poslední předpremiéry >


Průběh Tři sestry Gambrinus Tour - fotodokumentace z Chomutova

Chomutov - letní kino 29.5.2004
Speciální hosté: E!E, DOCTOR P.P., František Sahula a DJ Kreten

http://www.trisestrytour.cz/ >


Příprava muzikálu Noc na Karlštejně probíhá

Arnošt...Eliška...Karel...Zájemcům nabízíme pohled do zákulisí přípravy muzikálu - návrhy kostýmů od Lucie Loosové. Započaly již i zkoušky v kostýmech.

 


Festival Barvy léta úspěšně proběhl

Barvy Léta...Hudební smršť se přehnala přes Prahu
Pražský ostrov Štvanice přilákal o víkendu 14. - 16. května všechny příznivce rockové hudby různých žánrů. Nechyběl ani punk, ska i klasický rock.
Kdo se přišel podívat, určitě se nenudil.
Počasí všem přálo a tak pod širým nebem byl po 15 hodině festival úspěšně zahájen.
Postupně se představilo mnoho kapel. Nezklamal Tleskač se svým skvělým podáním ska music. Hodně rytmů, které nenechaly nikoho v klidu. Poněkud tvrdší kalibr spustila Slovenská skupina Slobodná Európa. Visací zámek .....

 


Objektivem Giordana - Pocta Karlu Hašlerovi

Poslední dubnový týden byl veřejnosti představen na tiskové konferenci v Baráčnické rychtě projekt s názvem " Pocta Karlu Hašlerovi", který je věnován nedožitým 125. narozeninám génia české písničky.
Slavnostní koncert se uskuteční 6. října 2004 od 20,00 hodin v pražské Lucerně. Mezi hosty se mimo jiné objeví Karel Gott, Jiřina Jirásková, Lou Fanánek Hagen, Petr Pečený alias DOCTOR PP, Robert Papoušek, Vendula Příhodová, Aleš Brichta a mnoho dalších předních českých umělců.
Samotný koncert bude trvat 120 minut a bude zaznamenán jak na CD tak i na DVD.
Scénáře se ujali Gustav Oplustil a Radan Dolejš. Režii povede Petr Soukup a producentsky vše zastřeší Michal Kracík.
Nad celým projektem převzal záštitu ministr kultury ČR, pan Pavel Dostál.


Promotion účast na startu turné skupiny Tři sestry

V pondělí 26.4.2004 bylo odstartováno ve velkém stylu koncertní turné
TŘI SESTRY GAMBRINUS TOUR 2004 v kultovním hostinci Na Staré kovárně a současně byly předány i zlaté desky za prodej posledních tří alb Tří sester, včetně aktuálního počinu "Lihová škola umění aneb Válka s loky", jež se pozlatilo již během prvních 2 týdnů prodeje!
Patronem turné je fotbalový reprezentant Tomáš Rosický, jehož podepsaný dres budou moci fanoušci sester (kromě řady jiných hodnotných cen) vyhrát na turnaji ve stolním fotbálku, který bude součástí každičkého koncertu.


Aktualizace: 06.02.2006 2:06 AM
 
 
 
Kontakt Aktuality Produkce Reklama Foto-video Fotogalerie Kontakty Galileo